A különleges pillanatokat érdemes színvonalasan megünnepelni egy pohár ízletes pezsgővel. Ez tipikusan olyan ital, ami az ilyen események megkoronázása során általában elő szokott kerülni. A Törley pezsgő kiváló választásnak számít ebből a szempontból, hiszen minőségi alapanyagok felhasználásával készül.
Ennek köszönheti a letisztult és frissítő ízét. Egy elég nehéz évet tudhatunk magunk mögött, ezért érdemes méltón köszönteni a következőt, amit egy üveg Törley pezsgő pukkanásával tehetünk meg. 1882-ben Törley József nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a közismert champagne-i pezsgőboroknál sikerült sokkal minőségibb italt készítenie.
Ezután úgy kezdték emlegetni, hogy ez a „magyar pezsgő“. A szakértelem, a klíma és a talaj minőségének köszönhetően, valóban minőségi italok készültek, amelyek felvették a versenyt, a valódi pezsgőkkel.
A Törley pezsgő hamar az egész világon ismertté vált és a mai napig népszerű választás számos országban. Az 1900-as évek elején, a Törley pezsgő legnagyobb elismerésének az számított, hogy még Párizsban is fogyasztották.