Az igazi pálinka előállítása lényegében művészet, a pálinkafőző mester pedig maga a művész, a titkok ismerője. Az Árpád pálinka előállítója a legapróbb részletektől kezdve végig arra törekszik, hogy a főzés során a kifogástalan szeszesitalt alkossa meg. A kezdetektől, hiszen az sem mindegy, hogy milyen hozzávalókat használ fel.
Az Árpád pálinka alapanyagai közé sorolható több mint 40 féle, Magyarországon termett gyümölcs, amit hagyományos kisüsti és modern, oszlopos lepárlással desztillálnak. Így például az idrinks.hu webáruház termékpalettáján felfedezhető kajszibarack, cigánymeggy, fekete cseresznye, gyömbér, szilva, körte, bársony birs, mandarin, málna, meggy, vadbodza felhasználásával készült itóka ettől a gyártótól.
A maga nemében mindegyik páratlanul ízletes, de 40-42-45%-os alkoholtartalommal rendelkeznek, tehát csak csínján szabad bánni a pohárral, ha az asztalunkra kerül valamelyik Árpád pálinka! Ettől a gyártótól érdemes választania, amennyiben tökéletes minőséget szeretne venni.
A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk
A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.