Mi lehet az a tökéletes csalétek, amely minden halat kapásra csábít? A legtöbb horgász nagyon szeretné tudni erre a kérdésre a választ. Sok olyan dolog lehet, aminek passzolnia kell, hogy a halak úgy döntsenek, ráharapnak valamire. A bojli folyamatos fejlesztés alatt áll, kimondottan annak érdekében, hogy egyre jobban tökéletesítsék.
Bár ez a csali inkább a pontyok számára lett kialakítva, de több olyan növényevő hal, mint amilyen a keszeg, amur vagy éppen kárász nagyon szívesen falatoznak belőle, ha alkalmuk nyílik rá. A halak is olyanok, mint az emberek, szinte mindegyiknek más az ízlése. Érdemes megnézni, hogy mi az, ami a természetes étlapon szerepel náluk, és azt valamilyen mértékben leutánozni.
Ez is csalóka lehet, mert például egy magyarországi ponty elég ritkán találkozhat ananásszal vagy éppen vaníliával, de az ilyen aromájú bojli mégis sok esetben nagy kapásnak örvend. Valószínűleg az ismeretlen, de egyben csábító íz az, ami arra készteti a halat, hogy legalább megkóstolja, és amikor a szájába kerül, lehet, éppen úgy dönt, hogy lenyeli.
A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk
A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.